
Chery Grubu markalarından OMODA’nın yeni modeli OMODA 7‘yi inceleme fırsatı buldum. Fransız Tasarım Ödülü kazanan araç, D-SUV segmentinde.
Şehirli ve genç kullanıcılara hitap eden OMODA 7, spor koltuklarıyla çok şık duruyor. Türkiye’ye turbo beslemeli benzinli motor ve 7 ileri DCT otomatik şanzımanla geliyor.
OMODA 7, 4,66 m uzunluk, 1,87 m genişlik ve 1,67 m yüksekliğe sahip. Dingil mesafesiyse 2,72 metre. Öne eğimli gövde formu, çerçevesiz ızgara tasarımı ve dinamik hatlarıyla modern bir görünüm sunuyor.
Arka bölümde yer alan kırmızı LED stop grubu ve gizli silecek tasarımı, aracın dış görünümünü cazip hale getiriyor. Aracın kabinindeki 15,6 inç Star Track kayar dokunmatik ekran, yenilikçi bir deneyim sunuyor.
540° gelişmiş görüş sistemi, 8 hoparlörlü ses sistemi, dört bölgeli ses tanıma, çift katmanlı ses geçirmeyen camlar ve 256 renk ambiyans aydınlatma, öne çıkan özellikler arasında.
Aracın bagaj hacmi 478 litre. Arka koltuklar yatırıldığında 1371 litreye çıkıyor. OMODA 7, gelişmiş sürüş destek sistemlerine de sahip.
OMODA 7 ile ilk karşılaşma videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:
Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!
YouTube: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede
Sosyal medyada lütfen beni takip edin:
Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede
Tiktok: https://www.tiktok.com/@melihbayramdede
Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdede
Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede